MEDEWERKERS

Marianne Poulen-Meyer, huisarts en praktijkhouder

Sinds 2014 praktijkhouder. Hiervoor heeft zij in de chirurgie gewerkt en daarna als waarnemend huisarts in diverse huisartsenpraktijken in de regio, een detentiecentrum en op de huisartsenpost. 

Zij heeft spreekuur op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.


Wesley Sierhuis, huisarts en praktijkhouder

Sinds september 2023 praktijkhouder. Velen van u zullen hem al kennen, want hij heeft begin 2022 ook al in de praktijk gewerkt. Opgegroeid in de Zaanstreek en als waarnemer in veel praktijken in de regio gewerkt.
Hij doet in principe spreekuur op maandag, donderdag en vrijdag


Marjolijn Wittink, huisarts in opleiding

Afgestudeerd arts, een jaar in de praktijk in opleiding voor haar specialisatie huisartsgeneeskunde bij het Amsterdam-UMC. Zij mag zelfstandig werken als arts en heeft spreekuur op dinsdag, woensdag en vrijdag. Uiteraard onder supervisie van de huisarts.

 

Annet van Hoogenvest-Schouten, praktijkassistente/SOH

Sinds maart 2015 is Annet erbij gekomen, zij werkt op maandag, woensdag en donderdag. Heeft de opleiding  'spreekuurondersteuner huisarts' gevolgd en ziet patiënten zelfstandig op haar spreekuur.


Charis Scholtens-Stompé, praktijkassistente

Met ingang van 1 januari 2020 is Charis in de prakijk komen werken, eerst als stagiair, nu als volleerd praktijkassistente. Zij is er op dinsdag, woensdag en vrijdag.


Juliëtte Onrust, praktijkassistente

Na jaren in Amsterdam te hebben gewerkt is Juliëtte met ingang van 1 januari 2022 ons team komen versterken, zij werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
In verband met de geboorte van haar zoon is zij tot augustus met zwangerschapsverlof


Marjan Melchers-Burggraaf, POH-somatiek en ouderenzorg

Zeer ervaren praktijkondersteuner voor chronische aandoeningen zoals diabetes mellitus, COPD en hart- en vaatziekten, maar ook de ouderenzorg. Zij heeft spreekuur op maandag, dinsdag en woensdag.


Eveline Bogaard, POH-GGZ

Zij begeleidt patienten met psychische klachten. Werkzaam op de maandag en donderdag.

huisartsenpraktijk KROMMENIE, Snuiverstraat 25, 1561 HA Krommenie                                                                                                                         Copyright © All Rights Reserved